22/10 -11

Börjar med musik och text till två nya låtar, yippie!! :D


17/10 -11

Helt tom i skallen, har för mycket plugg och kan inte få fram så mkt just nu. :/


Respekt 15/10 -11

Måste bara dela med mig av henne, hon är så jävla grym!

Om beställning av skiva 14/10 -11

Om du är intresserad av att köpa min skiva så kan du kontakta mig via mailen nedan.

E-mail: [email protected]

Pris: 70 kr/ st


Skriver en svensk låt 14/10 -11

Har en låt text klar sen har jag två låtar som troligtsvis kommer med som jag gjort tidigare! :) Jag håller på nu med en svensk låt också, kommer vara blandat. :) Vissa engelska vissa svenska! ;)


Min tanke 14/10 -11

Tanken lite mer exakt är att skriva olika låtar, har en plan och ska göra klart låtarna eftersom. :) Skriver musik och text själv. När jag fått ihop 3 låtar för inspelning så spelar jag in dom, fortsätter sen med 3 till osv. :) Sen får jag se hur många låtar det blir exakt. Men den bästa låten av dem jag gör kommer också säljas som singel med musikvideo separat. :) Jag kommer ha ett pris, vet inte än, men en del procent kommer gå till välgörenhet(vet inte vad än ska kolla upp det). Jag ska ta kontakt med den välgörenhet jag väljer och skriva kontrakt med dom att en viss del av vinsten ska gå till dem. Tanken är också att jag ska uppträda lite smått på olika ställen och där också sälja! :)

Nu ska jag skriva, skriva, skriva! :) Detta är hur jag då ser ut om du inte visste det! :) KRAMAR

Nu är jag igång 14/10 -11

Nu är jag igång här på musik-bloggen! :) Jag kan inleda med att säga lite om varför jag har denna blogg. Jag går tredje året på estetiska programmet och vi har ett ämne som heter "projektarbete" och i det projektarbetet har jag gjort ett UF-företag och där ska jag skriva låtar och musik samt spela in dom på skiva och sedan sälja dom. Vi får se hur långt det går osv. Följ mig här på bloggen för att se hur det går, går det uppåt eller kommer det inte gå allt? Vem vet, håll utkik så får du se hur det går!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0